Soalan Lazim

1.    Boleh percaya ke program ni ??

Terpulang pada anda..Anda percaya anda buat..Jika anda rasa ragu-ragu anda duduk diam-diam..Kadang-kadang kita seringkali terfikir bila lihat orang berjaya..Apa punca dia berjaya… Mungkin sebab pantas merebut peluang Mungkin sebab dia ada modal.. Mungkin sebab dia berani..

2  .     Di mana Pejabat Syarikat  ni ??

Tidak semestinya ada pejabat syarikat untuk semua bisnes .. Dah ada Pejabat nak kena bayar sewa lagi,gaji pekerja, semua terpulang pada anda..Kebanyakkan program yang saya lihat ada nama syarikat tetapi tidak didedahkan…tapi program yang dibuatnya masih berjalan..dan bonus-bonus ahli tetap di bayar.Alamat Operasi ada di bawah.
3  .     Adakah saya berkemungkinan mendapat keuntungan jika tidak melakukan promosi?

Ya. Anda akan mendapat Bonus Insentif Harian daripada Syarikat Walaupun Anda Tidak Melakukan Apa-Apa.

4  .     Kenapa anda tidak menjual sahaja produk ini tanpa memberikan apa-apa komisen bonus kepada ahli?

Sebenarnya terpulang kepada saudara untuk membeli produk Syarikat..Syarikat cuma ingin berkongsi keuntungan dan mengembangkan lagi pendapatan anda..Syarikat cuma ingin berkongsi dengan pelanggan.

5  .     Bagaimana saya ingin memperolehi produk saya?

Setelah anda mendaftar dan pembayaran anda disahkan,Admin akan mendaftarkan data anda ke laman web syarikat seterusnya akaun anda akan diaktifkan.Selepas akaun anda di aktifkan oleh ADMIN yang di lantik syarikat.ADMIN  tersebut akan membuat penghantaran e book ke alamat atau email yang di berikan oleh anda.

6  .     Sekiranya saya berminat hendak menyertai perniagaan ini, apakah yang perlu saya lakukan?
Sangat mudah, anda hanya perlu mendaftar sebagai Ahli Percuma , buat bayaran mengikut unit produk yang ada inginkan kepada akaun yang tercatat selepas pendaftaran tersebut. Selepas itu anda dikehendaki menghantar SMS ke No Handphone Tertera & mengisi borang pengesahan pembayaran di member area.Dalam Masa 24 Jam selepas SMS Anda Di Terima Akaun anda akan di aktifkan.

7  .     Jika saya ingin membuka lebih daripada satu akaun, adakah saya dibenarkan untuk berbuat demikian?
YA tiada masalah Anda boleh membuat belian sama ada 1 unit produk,4 unit produk,13 unit produk atau 40 unit produk mengikut kemampuan anda.

8  .     Berapa lama baru boleh mendapat keuntungan?
Itu bergantung kepada usaha  anda.Setelah anda menjadi ahli berbayar,anda bebas membuat promosi untuk mendapatkan bonus..Lagi cepat anda membuat promosi dan membuat penajaan lagi cepatlah anda akan mendapat hasilnya.Jika Anda Tidak Membuat promosi Anda Boleh Menunggu Bonus Insentif Harian Yang akan Anda Terima Daripada Syarikat

9  .     Adakah program ini memerlukan saya untuk membeli produk seterusnya untuk mendapatkan bonus?
Terpulang kepada anda.Jika anda mahukan bonus ulangan anda boleh memperkenalkan produk syarikat untuk di beli oleh rakan anda atau anda sendiri membuat belian ulangan untuk mendapatkan Bonus Insentif Harian.

10.     Bagaimana dengan cara untuk pengeluaran bonus?

Pengeluaran akan dilakukan setiap minggu . Kemasukan ke akaun anda pada ISNIN @ SELASA.Setiap pengeluaran akan DIKENAKAN CAJ OPERASI RM 10

11.     Adakah Saya Boleh Meminta Balik Modal Kembali?
Tidak.Anda kena faham bahawa setelah anda membuat pembelian unit produk.Anda akan mendapat produk.Syarikat tidak akan memulangkan kembali wang yang telah di bayar kerana anda telah mendapat produk

10.     Apa kelebihan jika saya daftar melalui blog ni???
Anda akan mendapat 1 url website promosi seperti http://www.adminsempoii2u.wordpress.com.Dan saya akan memberi rebet RM 20 dalam akaun anda!!(TERHAD)

10.     Adakah web http://www.adminsempoii2u.wordpress.com,ini ialah Web Syarikat???

Tidak.INI hanya lah web Kumpulan yang mempromosikan Program IXUSWORLD.NET.Anda boleh melayari web company iaitu http://www.ixurworld.net,untuk maklumat lanjut!

Our Address
OVAL COMMERCE SDN BHD
Level 40, Tower 2, (KLCC)
PETRONAS TWIN TOWERS
Kuala Lumpur City Centre,
50088. Kuala Lumpur
Malaysia.

Company ini berdaftar dengan SSM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s